Samenwerking

Ons uitgebreide netwerk en de flexibiliteit en snelheid van een kleine uitgeverij stelt ons in staat om te kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen in uitgeverijland. Bovendien zijn wij niet afhankelijk van externe financiering en bepalen wij met onze partners een markttechnisch interessante strategie, die het succes moet afdwingen. Hierbij worden ook moderne communicatiemiddelen als tools ingezet.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe wegen om creatief werk te initiëren. Degenen die ons daarbij input willen leveren of die aanbieden om tot samenwerking te komen, worden met open armen ontvangen.

Spreekt BLOP je aan? Dan zijn wij zeker in voor samenwerking! Mail ons op info@uitgeverijblop.nl

Manuscripten

Heeft u een bijzonder boek geschreven? Wij geven geen doorsneeboeken uit, maar zijn op zoek naar bijzondere pareltjes. Als u denkt dat u zo’n pareltje geschreven hebt, ontvangen wij uw manuscript graag ter beoordeling. Wij verzoeken u daarbij zich aan de volgende regels te houden:

1. Stuur uw manuscript per e-mail (info@uitgeverijblop.nl). Vermeld duidelijk uw naam– en adresgegevens.

2. Gebruik een 12-punts lettertype (bij voorkeur Times Roman), regelafstand anderhalf.

3. Geef in uw e-mail aan wat voor type boek het is en voor welke doelgroep het is geschreven.

4. U ontvangt geen beoordelingsrapport, enkel een vrijblijvend advies.

5. Indien wij uw manuscript accepteren, nemen wij contact met u op. De beoordelingstermijn bedraagt ten hoogste drie maanden.